O nama

Mala obiteljska tvrtka

Specijalizirani za statičke sanacije

Još od 2004. godine započeli smo s izvođenjem građevinskih radova za privatne i javne investitore. Osim klasičnog izvođenja, tvrtka se znanjem i iskustvom godinama profilirala u smjeru statičkih sanacija, a to aktivno radi od 2008. godine.

Iznimno smo zahvalni na svaki povjereni nam projekt, a posebno ponosni na izvršene statičke sanacije objekata pod zaštitom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. 

SML Projekt

U brojkama

0 +
stručnih projekata
0
godina iskustva
0
spomenika kulture

Što je statička sanacija objekta pod zaštitom?

Inženjerski izazov

Djelujemo kako bismo spasili i trajno očuvali građevinu. To zahtjeva shvaćanje zamisli starih inženjera koji su osmislili koncept građevina, razmatranje statičkih sustava u početku i nakon oštećenja. Uzimajući u obzir arhivske nacrte i proračune, rado se i odgovorno možemo uhvatiti u koštac te ponuditi optimalno rješenje sa stajališta građevinske struke.

Konzervatorska pažnja

Svaka zaštićena građevina predstavlja dio materijalne baštine područja na kojem se nalazi. Prilikom evaluiranja zahvata na zaštićenom objektu ostvaruje se suradnja sa konzervatorima u vidu očuvanja izvornih karakteristika objekta. Inženjerska rješenja susreću se sa poviješću i umjetnošću te zajedno dopuštaju da materijalna baština ostane na raspolaganju naraštajima koji slijede.

Individualni pristup projektu je ono što je ključno

Želiš nas kontaktirati?